Koffertmannen & det dåliga samvetet

Nytt år brukar ju betyda ny energi till jobb & projekt, detta har dock ej återspeglats särskilt väl här på hemsidan. Tiden & orken har inte räckt till för uppdateringar, inventeringar, nya bilder eller texter. Trots detta har jag fått oförskämt många mail av er som hittat hit, förfrågningar om koffertar & kartor samt värmande ord och rekommendationer från vänner och branschkollegor. Jag lägger en stor del av min tid på att uppdatera mitt instagramkonto, #koffertmannen, där jag snabbt kan nå ut med nyheter och nytagna bilder till de drygt 450 intresserade som följer mig.

Tanken med hemsidan är dock att enkelt visa upp vad jag har hemma i mitt showroom för tillfället och därför kommer jag att lägga mer tid på att uppdatera ”väskor jag har hemma” & ”diverse ting” under 2013.

Följ mig gärna på instagram.com/koffertmannen och fortsätt höra av er med frågor, önskemål, efterlysningar och roliga samarbetsprojekt!

Mvh Koffertmannen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>