Koffertmannens vänner: Tid & Rum

Under de senaste årens jakt bland auktioner, loppmarknader, bakluckor, vindar & garage har jag träffat flera fina människor som, liksom jag, älskar antikviteter. Några av dem driver framgångsrika butiker, andra hankar sig fram på flera olika jobb, någon är bara samlare medan en annan är beroende av tradera & blocket. Eftersom jag känner igen mig själv i alla dessa personer och företag ska jag lista ett gäng underdogs som jag tycker levererar med den äran. Koffertmannen gillar er skarpt!

Nu är det dags att rikta strålkastarljuset mot en riktig entrepenör, Maria på Tid & Rum. Koffertmannens kvinnliga motsvarighet hustlar teak, lampor och porslin för hela slanten. Maria driver en välkänd retrobutik i Årsta och har nyligen utökat sitt imperium med ett showroom nära Gullmarsplan. Förutom försäljning i de båda butikerna köper hon dödsbon, putsar upp gamla sideboards och fixar med sin blogg, instagram- och facebooksida (fler än 1100 medlemmar!). Dessutom tar hon sig ofta tid att lyfta fram andra kreativa människor hon gillar, ordnar event och bjuder på kaffe i butiken.Du kommer i kontakt med Marias vintagevärld via tidochrum.nu , #tid&rum eller facebook.com/tidochrum.

Det är på tiden att du får lite cred tillbaka, Maria, så här kommer en välförtjänt fanfar. Tack för att du hjälpt mig & många andra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>