Koffertmannens vänner: Pelikantapeten

Under de senaste årens jakt bland auktioner, loppmarknader, bakluckor, vindar & garage har jag träffat flera fina människor som, liksom jag, älskar antikviteter. Några av dem driver framgångsrika butiker, andra hankar sig fram på flera olika jobb, någon är bara samlare medan en annan är beroende av tradera & blocket. Eftersom jag känner igen mig själv i alla dessa personer och företag ska jag lista ett gäng underdogs som jag tycker levererar med den äran. Koffertmannen gillar er skarpt!

Idag lyfter jag på hatten för Mats & hans företag Pelikantapeten, som jag först kom i kontakt med då jag köpte en skolplansch av honom via tradera. När jag kom till Mats´verkstad i Nacka för att hämta upp min fina plansch klev jag in i en riktig skattkammare fylld med olika litografier, skolplanscher, gamla foton och metervis med riktigt fina ramlister. Det visade sig att Mats sagt upp sig från ramverkstaden där han jobbade för att istället starta egen firma hemifrån. Sagt och gjort blev garaget förvandlat till ramverkstad och en izettle införskaffades. Idag handsnickrar Mats dagligen ramar till både privatpersoner samt stora hotell och konstgallerier, och han har även ett stort utbud av fina unika illustrationer & bilder till försäljning.

Om du vill träffa Mats ska du genast kolla in hans hemsida www.pelikantapeten.se, där alla kontaktuppgifter finns, och det vill du ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>