Koffertmannens vänner: Kabelverket.

Under de senaste årens jakt bland auktioner, loppmarknader, bakluckor, vindar & garage har jag träffat flera fina människor som, liksom jag, älskar antikviteter. Några av dem driver framgångsrika butiker, andra hankar sig fram på flera olika jobb, någon är bara samlare medan en annan är beroende av tradera & blocket. Eftersom jag känner igen mig själv i alla dessa personer och företag ska jag lista ett gäng underdogs som jag tycker levererar med den äran. Koffertmannen gillar er skarpt!

Kabelverket är en butik & verkstad i Fruängen med huvudsaklig fokus på industrilampor och armaturer. Lampmannen själv, Erik Heggestad, har bra koll på olika modeller och deras historia. I butiken säljs även skolplanscher, fina hatthyllor, gamla skyltar och en del möbler i industristil. Om du vill komma i kontakt med Erik så ringer du honom på 0705-110164 eller besök hans facebooksida https://www.facebook.com/kabelverket.industrilampor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>