Koffertmannens vänner: Löfstrands verkstad

Under de senaste årens jakt bland auktioner, loppmarknader, bakluckor, vindar & garage har jag träffat flera fina människor som, liksom jag, älskar antikviteter. Några av dem driver framgångsrika butiker, andra hankar sig fram på flera olika jobb, någon är bara samlare medan en annan är beroende av tradera & blocket. Eftersom jag känner igen mig själv i alla dessa personer och företag ska jag lista ett gäng underdogs som jag tycker levererar med den äran. Koffertmannen gillar er skarpt!

Först ut är Löfstrands verkstad, en butik som drivs av Rasmus & Anna som utför möbelrenoveringar, snickeriarbeten & inredningsuppdrag. Rasmus har även tagit delar av gamla koffertar och byggt egna unika flightcase till bl.a. musikinstrument. Bilder på dessa customjobb kommer att läggas upp här på hemsidan framöver. Om du vill komma i kontakt med det här gänget hittar du verkstaden/butiken på Sparbanksvägen 85 i Hägerstensåsen. Följ dem på Instagram, Facebook och på www.lofstrandsverkstad.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>