Koffertmannen är här

Välkommen till Koffertmannen.se!

Här kommer jag att lägga upp bilder på fina koffertar och resväskor från äldre dagar. Jag har samlat, köpt och sålt väskor under ca 2 års tid nu och min gode vän Kristofer tyckte att det var dags att jag fick en egen sajt att visa upp samlingen på. Många kanske tycker att det är konstigt att samla på något så skrymmande som gamla amerikakoffertar, men det är något speciellt med just den typen av väskor. Särskilt då man vet att de har rest runt i hela världen och att många stackare tvingats bära och kånka omkring dem åt deras ägare…

En del av objekten på bilderna har sålts vidare, andra finns på PUB (Lexington) och Brandstationens vintagebutik på Söder att beskåda, några har jag kvar i min lägenhet. Gemensamt för alla är att jag har burit och kånkat på dem själv för att visa upp dem här.

// Anders, Koffertmannen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>