135

Ut med det gamla – In med det nya!

Inför sommaren har jag tömt mitt förråd på koffertar. Ett beställningsjobb från Norge ledde till att jag under en längre tid blev sittandes med ett berg av bruna unica-resväskor. Lägg till ett gäng amerikakoffertar, resegarderober & några äldre koffertar i 60-kilosklassen så förstår ni att situationen började bli ohållbar…

Tanken att behålla alltihop var förstås frestande, men jag har helt enkelt inte utrymmet för det ännu, så istället gjorde jag mig av med alla väskorna på drygt 1 vecka. Det gjorde ont i hjärtat, men jag planerar redan för nya inköp efter semestern.

Fler bilder och inlägg kommer inom kort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>