månadsarkiv: december 2013

Toppar & dalar

Hej alla följare!

2013 har varit ett omtumlande år för mig. Jag har haft toppar som då jag var föräldraledig under 1 år och hade med mig Sigge på loppisar & auktioner såväl som i överbelamrade antikaffärer (där jag varit livrädd att ungen ska ruinera mig genom att välta något dyrt). Jag har även startat enskild firma och köpt in en massa nya koffertar, resväskor & kartor. Mitt nygamla showroom är påfyllt med fina saker och jag har fått massor av nya kontakter & vänner genom instagram.

Jag blir själv inspirerad av de bilder jag ser på websidor, bloggar & instagram, men trots det känner jag ibland att det är svårt att orka med att genomföra projekt och planer, det är då dalarna kommer. Man vill vara den där kreativa & driftiga personen man visar upp genom snygga filterförsedda bilder, men sanningen är att energin inte räcker till. Jag orkar liksom inte göra den där webshopen, sätta upp den där hyllan i barnrummet, organisera i vitrinskåpet eller skriva i bloggen.

Trots att jag då & då tappar gnistan är det ändå alltid lika roligt att få feedback & mail från kunder och följare på facebook & instagram. Att plötsligt få 20 nya följare för att någon du aldrig träffat tycker om dina saker så mycket att hen vill göra reklam för dig på sin hemsida är så osjälviskt och peppande. Då känns det inspirerande igen och jag får tillbaka lusten att skriva igen, och kanske tom sätta upp den är hyllan i Sigges rum.

IMG_0879 Mvh Koffertmannen