månadsarkiv: januari 2012

Goda nyheter

Det har varit ett långt juluppehåll från skrivandet på bloggen, jag undrar om det ens finns några gamla läsare kvar eller om ni börjat tröttna på att vänta på nya inlägg från min sida… En god nyhet då är att jag bestämt mig för att lägga upp ett nytt bildgalleri kallat Bildbanken! Länken kommer finnas på menyraden högst uppe i bild och där kommer jag att kontinuerligt uppdatera med bilder på tidigare koffertar och väskor som jag redan har sålt eller bytt ut. Om ni då är ute efter någon specifik modell, har frågor om fabrikat & årtal eller vill köpa liknande så ska jag göra mitt bästa för att söka svar åt er.

Övriga goda nyheter:

Jag har köpt en fantastisk bok, självklart handlar den om koffertar, ”Louis Vuitton 100 Trunks” heter den. Bilder från denna dyrgrip kommer läggas upp inom en snar framtid!

Jag har omnämnts i Aftonbladets nya helgbilaga ”Härligt hemma”. Det var ett hemma hos-reportage hos Thina från inredningsbutiken Two Shabby Chicks i Sickla. På framsidan och på ett snyggt mittuppslag står min gamla grå koffert och i texten står det även att den kommer från Koffertmannen.

Over & out //Koffertmannen

koffertmannen@koffertmannen.se